tisdag 19 oktober 2010

Vi som bygger...

Äras den som äras bör säger man. Här är lite bilder på oss som bygger detta hus...

Dan och Johan... Kunskapen och entusiasmen... Något av stommen i bygget. Se hur jag studerar den riktiga byggaren för att lära av varje drag. Även vid fikat...

Elsa... den yngsta byggaren i familjen. Jobbar främst med lite mer komplicerade instalationer och sandslott. Här i ett komplicerat moment vid stolpspikningen..."Stör inte"
Gurra är något av våran grovjobbare i finkläder. Han drabbas alltid av att få hjälpa till med lite tyngre arbeten så som plintgrävning och inte allt för sällan anländer han något överklädd så som på bilden.
Pia är förmodligen den som bär mest av alla. Främst vårt gemensamma, framtida barn men ibland också div. grejer när hon bygger eller städar på bygget. Hon funderar även på att ställa upp i SM i släpvagnsbackning.

Självklart finns det även många fler så som Gun som tålmodigt serverar oss lunch varje dag och fikaväska, Kerstin som har oväntat mycket verktyg för en folkskolärare, Gammelmorfar som trots sin åldersglömmska verkar ha stenkoll på bygget, och många fler... Skandal att jag inte har några bilder på alla dessa hjältar. Det får bli bättring!

1 kommentar: